Ayuntamiento de Novelda

L’Ajuntament proposa Novelda com a centre de Formació Professional Dual

Ayuntamiento de Novelda FP-ayto L'Ajuntament proposa Novelda com a centre de Formació Professional Dual

 

L’Ajuntament ha aprovat en Junta de Govern l’adhesió al conveni de col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana perquè els instituts de Novelda siguen centres amb oferta de Formació Professional Dual.

L’alcalde, Fran Martínez, ha qualificat la decisió de convertir a Novelda en destinació atractiva per als estudiants com “la prova de l’aposta clara i decidida de l’equip de govern per la FP” i ha recordat que l’Ajuntament continua la tramitació de sol·licitud de tres nous mòduls que complementen l’oferta formativa de la localitat. Concretament, els cursos sol·licitats són Tècnic Superior en Márquetin i Publicitat, Tècnic Superior d’Animació Sociocultural i Turística i Tècnic Superior de Guia, Informació i Assistència Turística, aquests dos últims “orientats al turisme per a posar en valor el Modernisme de la ciutat”, ha assenyalat Martínez.

 

https://novelda.es/wp-content/uploads/2019/12/Corte-FP-Dual.mp3?_=1

D’altra banda, la Junta de Govern Local va aprovar també la sol·licitud d’una subvenció al Consell Superior d’Esports per a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol de la zona poliesportiva municipal, coneguda com “Els campitos”. El projecte, valorat en 180.624€, ha quedat exclòs del programa de subvencions per a Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació Provincial al qual es va presentar el mes de juliol passat, “per la qual cosa ara es presenta la instància al Consell Superior d’Esports”, segons ha anunciat l’alcalde, Fran Martínez.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2019/12/Corte-solic-sub-Consejo-Sup-Deportes.mp3?_=2
Exit mobile version