Ayuntamiento de Novelda

El Centre Cívic acull la conferència de Luis Galindo “Seguir construint junts un futur il·lusionant”

Ayuntamiento de Novelda 09-charla-motivacional-1024x683 El Centre Cívic acull la conferència de Luis Galindo “Seguir construint junts un futur il·lusionant”

L’Auditori del Centre Cívic ha acollit la conferència de Luis Galindo “Seguir construint junts un futur il·lusionant”, una xarrada motivacional dirigida a la comunitat educativa i la ciutadania en general.

Luis Galindo, conferenciant motivacional internacional, amb més de 35 anys d’experiència i col·laborador d’empreses de l’IBEX 35, ha impartit davant més de 200 persones la conferència “Continuar construint junts un futur il·lusionant”, una ponència que com ha assenyalat Bartolomé Úbeda, regidor d’Educació, té com a objectiu principal “la creació d’estratègies i sinergies que milloren la formació dels nostres docents i de la nostra ciutadania”.

Durant la ponència, en la qual han participat, amb la interpretació de dues peces musicals, alumnes del Conservatori Professional de Música Mestre Gomis, Luis Galindo ha instat educadors, pares i joves “a optimitzar al màxim els recursos que posseïm per a poder gestionar-los adequadament”.

Galindo ha assegurat que “aquest tipus d’esdeveniments, que ens serveixen per a poder pensar i reflexionar, ens omplin d’energia i ens ajuden a crear societats més emocionals i humanes”.

Per la seua part Bartolomé Úbeda ha assegurat que aquesta xarrada, emmarcada en el projecte educatiu Ciutat Ciència, al qual la regidoria d’Educació està adherit, “mantenen la línia empresa per l’equip de govern a l’inici de la legislatura, amb una aposta per una escola de pares i la millora de la formació de les famílies i els xiquets”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2023/01/Corte-Charla-Motivacional.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 09-charla-motivacional-1024x683 El Centre Cívic acull la conferència de Luis Galindo “Seguir construint junts un futur il·lusionant”
Exit mobile version