Ayuntamiento de Novelda

El Centre Cívic acull la conferència de Luis Galindo “Seguir construint junts un futur il·lusionant”

Ayuntamiento de Novelda confe-educacion-1024x683 El Centre Cívic acull la conferència de Luis Galindo “Seguir construint junts un futur il·lusionant”

L’Auditori del Centre Cívic acull el pròxim 27 de gener, a les 19:00h, en el marc del projecte Ciutat Ciència, la conferència de Luis Galindo “Continuar construint junts un futur il·lusionant”, una xarrada motivacional dirigida a la comunitat educativa i la ciutadania en general.

Luis Galindo, conferenciant motivacional internacional, amb més de 35 anys d’experiència i col·laborador d’empreses de l’IBEX 35, impartirà la conferència “Continuar construint junts un futur il·lusionant”, una ponència que com ha assenyalat Bartolomé Úbeda, regidor d’Educació, té com a objectiu “la creació d’estratègies i sinergies que milloren la formació dels nostres docents i de la nostra ciutadania”.

Els interessats a acudir a la conferència, gratuïta i amb places limitades, poden formalitzar la seua inscripció descarregant el QR del cartell de la xarrada o a través de l’enllaç  https://bit.ly/3QDSrhf.

Úbeda ha animat a la ciutadania a acudir a “una conferència/taller motivacional que ens ajudarà a assentar les estratègies que milloren el nostre futur i el nostre present”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2023/01/Corte-Confe-Educacion.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda confe-educacion-1024x683 El Centre Cívic acull la conferència de Luis Galindo “Seguir construint junts un futur il·lusionant”

Exit mobile version