Ayuntamiento de Novelda

L’IES Vinalopó acull les II Jornades Tècniques de Formació Professional

Ayuntamiento de Novelda 02-Jornada-FP-1024x683 L'IES Vinalopó acull les II Jornades Tècniques de Formació Professional

L’IES El Vinalopó acull al llarg de la setmana les II Jornades Tècniques de Formació Professional que, centrades en el Transport i Manteniment de Vehicles, han sigut inaugurades pel Director General de Formació Professional, Manuel Gomicia, acompanyat per l’alcalde, Fran Martínez, i el director de l’institut Juan Agustín González.

Ponències, exposicions, demostracions tècniques i xarrades formatives formen part del programa d’unes jornades, obertes a estudiants i professions, que tenen com a objectius completar la formació de l’alumnat amb les novetats i últimes tecnologies del sector, com els vehicles elèctrics, pintures i processos de restauració, a més de servir de connexió entre l’àmbit professional i educatiu.

Durant l’esdeveniment, en el qual participaran experts relacionats amb el món del motor, es desenvoluparan exposicions, ponències, demostracions tècniques i xarrades formatives i informatives relacionades amb el sector de l’automoció, posant en contacte a estudiants amb el sector empresarial.

Durant l’obertura de les II Jornades Tècniques de Formació Professional, en el qual han participació el Director General de Formació Professional, Manuel Gomicia, i l’alcalde de Novelda, Fran Martínez, el director del centre, Juan González, ha destacat el “gran acolliment que han tingut les jornades per part d’empreses i professionals” i ha subratllat la importància que aquest tipus d’iniciatives tenen en la formació de l’alumnat, en acostar-los “ a totes les novetats d’un sector que evoluciona constantment”.

El Director General d’FP, Manuel Gomicia, ha aprofitat per a posar en valor a l’IES Vinalopó com un dels centres més potents que “ha sabut entendre el moment idíl·lic que travessa la Formació Professional, treballant per a augmentar l’oferta formativa del centre”, al mateix temps que subratllava la necessitat de “la col·laboració públic privada per a oferir a l’alumnat les majors alternatives possibles d’ocupabilitat”.

Gomicia ha assegurat que des de Conselleria “es continuarà millorant l’oferta formativa de la ciutat i la comarca, una aposta que s’anirà notant a mitjà termini, tant pel nombre d’ocupacions com pel tipus d’empreses que es generaran”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2023/01/Corte-Gomicia.mp3?_=1

Per la seua part Fran Martínez, alcalde de Novelda, ha mostrat la seua satisfacció per les iniciatives posades en marxa pel IES Vinalopó, “un centre molt dinàmic, capçalera comarcal de l’activitat de la Formació Professional, que entenem és el millor camí per a la millora de l’ocupabilitat”. A més ha incidit en què aquest tipus de jornades impulsen la “aposta ferma per la Formació Professional al llarg d’aquesta legislatura, que s’ha traduït en la renovació i ampliació de l’oferta dels cicles formatius”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2023/01/Corte-alcalde.mp3?_=2
Ayuntamiento de Novelda 02-Jornada-FP-1024x683 L'IES Vinalopó acull les II Jornades Tècniques de Formació Professional

 

Exit mobile version