Ayuntamiento de Novelda

El Pavelló Municipal acull la Trobada Nada Trivial

Ayuntamiento de Novelda 12-trivial-1024x683 El Pavelló Municipal acull la Trobada Nada Trivial

Novelda acull a més de dues-centes persones majors, procedents de diferents municipis de la província, que participen en la Trobada Nada Trivial, un espai de trobada que reivindica la participació dels majors en l’acció social.

L’alcalde de Novelda, Fran Martínez, acompanyat per la Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, Toñi Serna, la presidenta de l’associació Jovesólides, Lourdes Mirón, i la regidora de Salut, Mélani Sánchez, han rebut als més de 200 participants de la Trobada Nada Trivial, una jornada gratuïta de convivència per a majors, organitzada per l’associació Joves cap a la Solidaritat i el Desenvolupament, que ha reunit en el Pavelló Municipal de la Magdalena, en el matí de hui, a ciutadans de diferents municipis de la província amb l’objectiu de crear un espai de comprensió i reflexió compartit que els acoste a les noves tecnologies i reivindique la necessària participació política de les persones majors en la nostra societat.

La jornada, que ha comptat amb participants de les localitats de Sant Joan, Alacant, Dolores, Elda, Petrer, Elx i Novelda, s’ha convertit en l’esdeveniment final dels tallers que s’han realitzat en els últims mesos en diferents poblacions de la província. Al llarg del matí el Pavelló de la Magdalena ha acollit activitats, jocs, tallers i un menjar de convivència, per a finalitzar amb una ruta turística modernista per Novelda.

L’esdeveniment, que s’emmarca en el programa Gens Trivial, compta amb el suport i finançament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, i cerca com, ha assenyalat la presidenta de Jovesólides, Lourdes Mirón, “reivindicar la participació dels nostres majors en el dia a dia de les nostres societats i treballar en el coneixement dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

Toñi Serna, Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, ha assenyalat que “estem abans una jornada important per al sector del major, donant a conéixer una dimensió diferent de conceptes com la cooperació al desenvolupament i el voluntariat”.

Per la seua part a l’alcalde de Novelda, Fran Martínez, ha mostrat la seua satisfacció per albergar una jornada lúdica, centrada en un sector d’edat molt important, que també “ens ajuda a donar a conéixer el nostre ric patrimoni turístic i històric i reafirma la marca Novelda”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/10/Corte-Encuentro-Nada-Trivial.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 12-trivial-1024x683 El Pavelló Municipal acull la Trobada Nada Trivial
Exit mobile version