Ayuntamiento de Novelda

Música en directe, musicals i fira per a unes festes diferents

Ayuntamiento de Novelda 02-3-1024x773 Música en directe, musicals i fira per a unes festes diferents

Un concert de música urbana de grups locals, activitats infantils, revetles per a majors, una “fira diferent” i l’elecció del raïm que tradicionalment porta la imatge de Santa María Magdalena són les propostes lúdiques de la regidoria de Festes per al mes de juliol, propostes que complementen als concerts i musicals organitzats per diverses promotores al Parc de l’Oest i l’Auditori Municipal.

El regidor de Festes, José María Chacón, ha presentat la programació d’activitats organitzades pel seu departament per a aquest segon any sense festes patronals, unes activitats “gratuïtes i per a tots els públics” entre les quals destaquen la música en directe, amb un concert de música urbana de grups locals, el musical “La bella i la bèstia”, activitats infantils amb inflables en la Glorieta i dues revetles, a càrrec de la Unió Musical Els Flamencs, per als majors.

José María Chacón ha assenyalat que enguany haurà de nou Fira, “una fira que no serà com la que tradicionalment coneixem, en la qual es compliran les mesures de seguretat i aforament, ampliant l’espai destinat a la mateixa per a poder mantindre la distància social”.

Chacón ha assegurat que l’habilitar la Fira i organitzar les activitats infantils amb inflables d’empreses locals, és una “manera d’ajudar i afavorir la recuperació econòmica de sectors molt afectats i asfixiats per la crisi”. A més el delegat de Festes ha anunciat que el dia 20 de juliol es realitzarà la tradicional elecció del raïm de Santa María Magdalena que, en aquest cas, portarà la patrona durant la seua estada a l’Església de Sant Pere. L’acte es realitzarà en les porxades de l’Ajuntament amb limitació d’aforament i sota el compliment de les mesures higienicosanitàries pertinents.

El regidor de Festes ha fet una crida a la ciutadania perquè gaudisca de les activitats proposades, “però amb molta prudència per a poder mantindre la situació epidemiològica que tenim actualment”, i ha posat l’accent que “aquestes propostes volen mostrar el nostre suport a sectors molt picats per la crisi i ajudar-los a tirar avant”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/07/Corte-programación-actividades-julio-.mp3?_=1

Puedes consultar la programación aquí.

Ayuntamiento de Novelda 02-3-1024x773 Música en directe, musicals i fira per a unes festes diferents
Exit mobile version