Ayuntamiento de Novelda

Normalització Lingüística posa en marxa el Programa Voluntariat pel Valencià

Ayuntamiento de Novelda 01-3-1024x683 Normalització Lingüística posa en marxa el Programa Voluntariat pel Valencià

El departament de Normalització Lingüística, a través de l’oficina local de AVIVA, en col·laboració amb Escola Valenciana i la Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó, posa en marxa el Programa Voluntariat pel Valencià, una iniciativa d’intercanvi lingüístic per a aprofundir en el coneixement del valencià.

El programa Voluntariat pel Valencià, projecte de participació lingüística creat l’any 2005, té com a objectiu posar en contacte, en un espai comú, a voluntaris valencianoparlants amb persones aprenentes que vulguen practicar i perfeccionar el valencià.

El programa, que s’iniciarà el 12 de gener, es desenvoluparà durant 10 setmanes, els dimecres i dijous, de 17.00h a 18.30h i de 17.30h a 19.00h, en el Casal de la Joventut.

Els interessats a ser voluntari o aprenent han d’inscriure’s prèviament en el correu electrònic terresdelvinalopo@gmail.com o enviant un whatsapp al telèfon 659 05 10 88.

Lorena Escandell Carbonell, tècnica de Escola Valenciana, ha agraït la predisposició de l’Ajuntament de Novelda, primera ciutat de la comarca que implanta el programa, per a desenvolupar “una iniciativa que fomenta la nostra identitat cultural” i ha assenyalat que aquest programa d’intercanvi “uneix a persones interessades a aprendre la llengua amb uns altres que volen compartir-la, promovent grups de conversa i espais per a aprendre valencià que ajuden en situacions d’inseguretat en el procés d’aprenentatge”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/12/Corte-Voluntariat-Valencia.mp3?_=1

 

Exit mobile version