Ayuntamiento de Novelda

Novelda acull l’eixida de la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana

Ayuntamiento de Novelda 08-Volta-Ciclista-1024x683 Novelda acull l'eixida de la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana

El Velòdrom Municipal Luis Navarro Amorós ha acollit l’eixida de la segona etapa de LXXIV edició de la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell, una prova que, amb un recorregut plenament muntanyenc, ha coronat, en l’Alt de Pins de Benissa, al ciclista italià del Trek-Segafredo Giulio Ciccone com a guanyador de l’etapa i mallot groc de líder.

Centenars de noveldenses han pogut gaudir de l’espectacle d’una de les proves ciclistes més importants i consolidades del calendari ciclista internacional, en la qual han participat equips UCI World Tour com el Movistar, Ineos o Bahrain i ciclistes de l’entitat d’Andréi Vlasov, Mikel Landa, Marc Soler, Wout Poels, el campió d’Espanya en ruta, Carlos Rodríguez, o l’eritreu Biniam Girmay, que partia des de Novelda amb el mallot groc després d’imposar-se al sprint en la primera etapa.

La prova, en la qual han pres l’eixida 131 corredors, ha partit, en eixida neutralitzada, des del Velòdrom Luis Navarro amb un recorregut que els ha portat pels carrers de Novelda fins a l’eixida de la localitat per la CV-820, des d’on s’ha donat el banderazo d’eixida.

L’alcalde de Novelda, Fran Martínez, i el delegat d’Esports, Carlos Vizcaíno, acompanyats pel Director General d’Esports de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, Josep Miquel Moya, i Ángel Casero, director de la VCV, han mostrat la seua satisfacció, durant el protocol·lari acte de tall de cinta, previ a l’inici de la carrera, “per poder albergar a Novelda i en una instal·lació tan important per a la ciutat, com és el Velòdrom Luis Navarro Amorós, una prova tan prestigiosa en el calendari ciclista internacional”.

El regidor d’Esports, Carlos Vizcaíno, ha assenyalat que hui “Novelda s’ha convertit en centre de l’esport internacional, posant en valor una instal·lació, com és el Velòdrom Luis Navarro Amorós, que hem aconseguit situar-lo en el mapa del ciclisme mundial”.

Biscaí ha volgut agrair als patrocinadors locals (Grup Galera, EsportCole, Carmencita, ACC Representants, Martínez i Cantó, Bateig Pedra Natural, Amix, Excavacions Marí, Hormimpres, Químiques Novelda i Marbres Tradicionals) per “ajudar al fet que la Volta a la Comunitat Valenciana estiga hui ací”.

Per la seua part Fran Martínez, alcalde de Novelda, ha remarcat que “aquest esdeveniment ens ha convertit en capital de l’esport internacional, amb més de catorze milions de persones que han pogut seguir la prova a través dels mitjans de comunicació, impulsant la marca Novelda i la nostra promoció turística”.

L’alcalde de Novelda ha assegurat que “el dia de hui ens ha demostrat la nostra capacitat logística i organitzativa per a poder acollir aquest tipus de proves tan importants, reforçant l’aposta de l’equip de govern per la creació de noves instal·lacions esportives i l’adequació i modernització de les existents”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2023/02/Corte-Volta.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 08-Volta-Ciclista-1024x683 Novelda acull l'eixida de la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana

 

Exit mobile version