Ayuntamiento de Novelda

Novelda commemora la lluita contra el Càncer

Ayuntamiento de Novelda 2-12-1024x683 Novelda commemora la lluita contra el Càncer

L’Associació d’Ajuda a Persones amb Càncer de Novelda (ANOC) ha presentat el programa d’actes organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Novelda, per a commemorar la celebració del Dia Mundial contra el Càncer, una jornada que, sota el lema “Per unes cures més justes”, té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de la prevenció, control i cures de les persones que patixen esta malaltia.

El president de ANOC, Mariano Beltrá, ha presentat un programa en el qual l’acte central tindrà lloc el diumenge, 4 de febrer, data en la qual se celebra el Dia Mundial contra el Càncer, a les 11:30h, amb la lectura del manifest reivindicatiu, a càrrec del doctor José María Segura Palomares, i esmorzar popular al parc Félix Rodríguez de la Font.

El programa d’activitats entorn del Dia Mundial contra el Càncer s’iniciarà el dijous, 1 de febrer, a les 19:00h, en la Societat Cultural Casino de Novelda, amb la presentació del llibre de Rosa Muñoz, “Ningú m’ho va dir”, publicació la recaptació de la qual anirà destinada a benefici de ANOC.

Un taller de maquillatge i perruqueria per a pacients oncològics impartit per Sara Villaescusa, professora de l’IES La Torreta, el divendres 2 de febrer, a les set de la vesprada a la Casa de Cultura, i el tradicional acapte solidari en el Mercat i limítrofs el dissabte, a partir de les 11:00h, completen una programació d’actes que es tancarà el divendres, 9 de febrer, amb la I Marxa Escolar Solidària a benefici de ANOC, i el diumenge, 11 de febrer, emmarcada en la Lliga de Barris 2024, amb la I Carrera i Marxa Solidària contra el Càncer.

Durant la presentació Mariano Beltrá ha animat a la ciutadania a participar en un programa amb tallers i activitats “molt interessants, interactives, esportives i lúdiques que tenen com a objectiu donar a conéixer la labor desinteressada que desenvolupem durant tot l’any”.

https://www.novelda.es/wp-content/uploads/2024/01/Corte-Dia-ANOC.mp3?_=1

I Marxa Escolar Solidària a benefici de ANOC

La primera edició d’esta marxa escolar, que eixirà des de la Ciutat Esportiva Ramón Santo i finalitzarà, després d’un recorregut pels carrers de la ciutat, en les porxades de l’Ajuntament, mantindrà un caràcter solidari amb un acapte per part dels voluntaris de ANOC en finalitzar itinerari.

El regidor d’Esports, Carlos Vizcaíno, ha indicat que este tipus d’iniciatives pretenen, a través de l’esport, “visibilitzar a les associacions locals i la gran labor que realitzen per al poble de Novelda”.

https://www.novelda.es/wp-content/uploads/2024/01/Corte-Marcha-escolar.mp3?_=2
Ayuntamiento de Novelda 2-12-1024x683 Novelda commemora la lluita contra el Càncer
Exit mobile version