Ayuntamiento de Novelda

Novelda instal·la la primera estació de recàrrega pública per vehicles elèctrics de la comarca

Ayuntamiento de Novelda Recarga-1-ayto-1024x683 Novelda instal·la la primera estació de recàrrega pública per vehicles elèctrics de la comarca

 

L’Ajuntament ha instal·lat la primera estació de recàrrega ràpida pública per a vehicles elèctrics de la comarca del Vinalopó en el cèntric carrer José Luis Gómez, al costat de la Plaça Vella.

La subvenció de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha permés a l’Ajuntament escometre la infraestructura que, amb un pressupost de 8.868 euros, es va adjudicar Iberdrola en licitació pública. L’estació, “amb dos punts de recàrrega simúltánea d’última generació”, ha apuntat l’alcalde, Fran Martínez, té una potència elèctrica de 50 kW (DC) i de 44 KW (AC) i dos fonts Modo 3 de 22 kW que, tal com ha destacat Martínez, “és una gran potència que facilitarà la recàrrega de fins al 80% de la bateria en menys d’una hora”.

Una aplicació web de l’Ajuntament, “després del desenvolupament de l’ordenança fiscal i d’ús que el regule”, ha assenyalat l’alcalde, organitzarà tant el pagament com el servei, “que es podrà reservar fins amb trenta dies d’antelació”. Fran Martínez ha anunciat que aquesta és la primera de les quatre estacions que Novelda preveu instal·lar amb la finalitat de confirmar “l’aposta per les energies renovables” i impulsar “la transició ecològica, sobretot en matèria de mobilitat sostenible”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/01/Corte-Recarga-electricidad.mp3?_=1

 

Exit mobile version