Ayuntamiento de Novelda

Novelda porta la seua gastronomia i el modernisme a Alacant Gastronòmica

Ayuntamiento de Novelda 15-Alicante-Gastronomica-1-1024x683 Novelda porta la seua gastronomia i el modernisme a Alacant Gastronòmica

L’alcalde, Fran Martínez, i la regidora de Turisme, Geno Micó, han participat en la inauguració de la quarta edició de “Alacant Gastronòmica, Estil de vida Mediterrani”, l’esdeveniment experiencial gastronòmic que, des de hui i fins dilluns que ve, es desenvolupa en la Institució Firal Alacantina (IFA).

Novelda ha volgut ser present en aquesta trobada amb un ampli estand inspirat en la decoració modernista i en el qual el raïm embossat també té el seu espai, i en el qual, a més del propi Ajuntament, són presents empreses locals com Carmencita, La Barraca, Verdú Safrón, Ben Bo, Laybe, L’Aparador, Olives Cazorla, Celler Heretat de Cesilia o Distribucions Agustín García García.

El modernisme, amb una recreació a càrrec de la Societat Cultural Modernista de Novelda, i el xanxullo, l’aperitiu local per antonomàsia, seran protagonistes de l’activitat en l’estand noveldense, especialment en el matí del diumenge, quan Agustín García realitze una sessió d’elaboració i degustació de xanxullos.

Durant la inauguració l’alcalde ha destacat la importància que per a Novelda té participar en Alacant Gastronòmica, “un espai on no sols es potencia la rica gastronomia local, sinó que també es posa en valor la marca Novelda, Novelda Modernista o Novelda Cultural” i ha agraït ”l’esforç de totes les empreses i signatures noveldenses que han participat, ja que contribueixen a promocionar i posar en valor la gastronomia local, el turisme i el nom de Novelda”.

Alacant Gastronòmica IV Trobada de l’Estil de Vida Mediterrani

Durant els quatre dies de fira el recinte IFA acollirà a més de 250 expositors, amb un catàleg d’activitats que inclouen tallers, tastos de vi, degustacions, showcooking, concursos, exhibicions dirigides als xiquets o venda de productes.

Per a accedir a Alacant Gastronòmica serà necessari adquirir una polsera de seguretat, amb el preu d’un euro, l’import del qual serà íntegrament donat a l’ONG Alacant Gastronòmica Solidària. La polsera, que també servirà com a mètode de pagament en els diferents estands, es pot adquirir en les taquilles d’IFA durant la fira i permetrà l’accés a l’esdeveniment durant els quatre dies de duració.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/09/Corte-Alicante-Gastronomica-1.mp3?_=1
Exit mobile version