Ayuntamiento de Novelda

Rafa Sarrió nomenat nou Cap de la Policia Local de Novelda

Ayuntamiento de Novelda 04-6-1024x773 Rafa Sarrió nomenat nou Cap de la Policia Local de Novelda

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Novelda ha acollit l’acte protocol·lari de nomenament de l’intendent Rafael Sarrió Pérez com a Cap de la Policia Local de Novelda.

En l’acte, al qual han acudit caps de la Policia Local d’Aspe, Elda i Petrer, comandaments de la Policia Nacional, Guàrdia Civil, Protecció Civil i membres de la plantilla de la Policia Local de Novelda, l’alcalde Fran Martínez, ha mostrat la seua satisfacció pel nou nomenament i ha agraït la “especial dedicació i esforç que realitza per la ciutadania i Novelda”. Martínez ha assegurat que “sabem que estaràs a l’altura del càrrec i defensaràs els interessos del lloc”.

Per la seua part Rafa Sarrió, nou cap de la Policia Local de Novelda, ha subratllat “l’immens honor i responsabilitat que suposa la labor que se m’encomana, que compliré amb tots els meus esforç” i ha assenyalat que “la Policia Local de Novelda és una gran unió de dedicació, esforç i constància, treballant dia a dia per a donar el millor servei al ciutadà i procurar que Novelda siga una ciutat segura i tranquil·la”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/09/Corte-Sarrio.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 04-6-1024x773 Rafa Sarrió nomenat nou Cap de la Policia Local de Novelda

Exit mobile version