Ayuntamiento de Novelda

S’obri el termini de presentació de treballs al VII Concurs de Microrelats “Ciutat de Novelda”

Ayuntamiento de Novelda Bases-Val_page-0001-1024x724 S'obri el termini de presentació de treballs al VII Concurs de Microrelats “Ciutat de Novelda”

La regidoria de Cultura i Patrimoni Històric ha convocat el VII Concurs de Microrelats “Ciutat de Novelda”, un certamen dirigit a persones majors de 16 anys residents a la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de promoure i estimular la creació literària com a manera de fomentar la cultura i la creativitat.

Els treballs, que poden estar escrits en castellà o valencià, tindran un màxim de 180 paraules d’extensió i hauran de ser textos originals i inèdits. Els relats es presentaran, mecanografiats en font arial, grandària 11 i a doble espai, en el correu electrònic culturanovelda@novelda.net amb el pseudònim, títol del microrelat, nom i cognoms, NIF, adreça postal, telèfon de contacte i email.

El termini de presentació dels relats expira el 15 de setembre de 2020, a les 24:00h, i el jurat qualificador emetrà fallada pública durant el mes d’octubre, seleccionant fins a 25 treballs per a la seua lectura pública.

El jurat concedirà tres premis (dues tauletes i un ebook) als millors relats, guardons que estan patrocinats per l’empresa Carmencita S.A.

Consulta les bases del concurs ací.

Exit mobile version