Ayuntamiento de Novelda

S’inicien les obres del futur Ride Park Novelda

Ayuntamiento de Novelda Rider-Park-3-1024x683 S'inicien les obres del futur Ride Park Novelda

L’Ajuntament de Novelda ha iniciat el projecte de construcció del nou parc de patinatge municipal “Ride Park Novelda”, una obra que, amb un termini d’execució de cinc mesos, permetrà a la ciutat comptar amb un dels Skatepark més grans i complets de la província d’Alacant.

La nova infraestructura esportiva, amb un pressupost de 440.412’85€, dels quals 275.000€ són finançats per Diputació Provincial d’Alacant a través del pla +A prop 2022, s’assentisca en el terreny de 4.122m2 de titularitat municipal, situat al carrer Ausiàs March, annex a les instal·lacions del Centre Esportiu Salut Aigua, es convertirà és un espai d’oci saludable que permetrà el desenvolupament de les diferents modalitats de patinatge i la pràctica de la calistenia.

El regidora d’Urbanisme, Iván Ñíguez, al costat del delegat del departament d’Esports, Carlos Vizcaíno, ha assenyalat durant la visita a l’obra, que aquesta construcció és un “compromís electoral assumit per l’equip de govern que cobreix la demanda juvenil de millora, ampliació i modernització de les instal·lacions esportives municipals i reafirma l’aposta del govern municipal per un model de ciutat centrat en l’esport i l’oci saludable”.

Ñíguez ha subratllat que el futur Rider Park Novelda té com a objectiu convertir-se en “element diferenciador i dinamitzador del municipi, un pol d’atracció econòmic que també genere activitat i creixement econòmic al seu voltant”.

Ride Park Novelda

El projecte Ride Park Novelda, que comptarà amb un Streetpark de 1.820m2, amb zones diferenciades per a usuaris experts i practicants novells, albergarà també zones per a la pràctica del monopatí, patins, bicicleta BMX, patinet i streetboard. El complex es completarà amb una banyera o Bowl, construïda en formigó polit, una rampa Half Pipe de quatre metres, única a Espanya, en la qual es podrà practicar modalitats federades, i una àrea completa de Street Workoout per a la pràctica de la calistenia.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/05/Corte-Ride-Park.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda Rider-Park-3-1024x683 S'inicien les obres del futur Ride Park Novelda
Exit mobile version